Kdo smo

20 Let izkušenj
2100 Dni treningov / coachingov
1400 Analiz potenciala
” V KLINu s pomočjo predanosti, prilagodljivosti in znanja navdušujemo, spodbujamo in motiviramo podjetja, posameznike in sebe, da spoznavamo in uresničujemo naš potencial. “
Izvajamo treninge mehkih veščin in coachinge ter ocenjujemo potenciale vaših zaposlenih. Pomagamo vam na področju razvoja timskega dela, vodenja in motiviranja, komunikacije, mentorstva ter osebnega razvoja zaposlenih.

Tadeja Trojar Jan

Mag. Tadeja TROJAR JAN, univ. dipl. psihologinja, certificirana EuroPsy psihologinja, imam dvajsetletne izkušnje z vodenjem delavnic, svetovanjem in treniranjem na širokem področju poslovne psihologije. Ukvarjam se tudi s coachingom, kompetencami, kariernimi plani, iskanjem in selekcijo kadrov ter z ocenami potenciala zaposlenih. Treninge mehkih veščin izvajam na področju obvladovanja stresa, čustvene inteligentnosti, vodenja, timskega dela, razvoja timov, reševanja konfliktov, motiviranja zaposlenih, komunikacije ipd.

Dodatno sem se izobraževala in pridobila naslednje licence:

  • Train the Trainer usposabljanje za uporabo metode Points Of You POY
  • Licencirana trenerka po standardih People1st Company – Comprehensive Training Solutions for the Service Industy (Velika Britanija)
  • Mednarodna licenca INLPTA Master Coach
  • Mednarodna licenca NLP Poslovni mojster praktik
  • Certifikat za izvajanje programov na področju izkustvenega učenja (Faszinatour, Nemčija)
  • Certifikat za vodenje delavnic Situacijskega vodenja pri Center for Leadership Studies (Escondido, California)
  • Usposabljanje na področju Emocionalne inteligentnosti pri vodenju
  • Različna usposabljanja za delo z Ravnovimi progresivnimi matricami, Rorschachovo psihodiagnostiko, tečaj hipnoze,…

Nina Rimahazi

Zaključila sem študij na Pedagoški fakulteti, smer biologija in gospodinjstvo. V času študija in volonterske prakse sem se navdušila nad izkustvenim poučevanjem, kar lahko zelo dobro nadgrajujem in vključujem v dejavnosti podjetja Klin.

S pomočjo Klina sem odkrila svoje poslanstvo – z raznolikimi pristopi in čimširšim znanjem pomagati posameznikom do kvalitetnejšega in polnejšega življenja. Zato me boste v tem času srečali na najrazličnejših dodatnih izobraževanjih, v knjižnici,… kjer iščem dodatna znanja in veščine.  Seveda mi tu še največ pomaga Tadeja s svojimi bogatimi izkušnjami, znanjem in coachingi.

Prav tako sem del ekipe projektne pisarne projekta KCDM 2.0, kjer skrbim za administrativni del na področju usposabljanj.