Kdo smo

20 Let izkušenj
2200 Dni treningov / coachingov
1500 Analiz potenciala
V KLINu s pomočjo predanosti, prilagodljivosti in znanja navdušujemo, spodbujamo in motiviramo podjetja, posameznike in sebe, da spoznavamo in uresničujemo naš potencial.
Svetujemo na področju strateškega HRja. Izvajamo treninge osebnih veščin in coachinge ter ocenjujemo potenciale vaših zaposlenih. Pomagamo vam na področju razvoja timskega dela, vodenja in motiviranja, komunikacije, mentorstva ter osebnega razvoja zaposlenih.

Tadeja Trojar Jan

Sem Tadeja Trojar Jan,  samostojna podjetnica, coach in trener osebnih veščin. Poleg tega sem še magistrica psiholoških znanosti, univerzitetna diplomirana psihologinja, licencirana športna psihologinja, certificirana EuroPsy psihologinja in INLPTA Master Coach.

Res uživam v učenju in v odkrivanju povezav med različnimi znanostmi. Navdušujejo me vsebine, povezane s psihologijo, čustveno inteligentnostjo, osebnim razvojem in miselnostjo rasti. Ko se znanja in izkušnje raznolikih področij povežejo seboj in dobim vpogled v to, kako delujemo, začutim željo po učenju drugih. Ukvarjam se s coachingom, kompetencami, kariernimi plani, iskanjem in selekcijo kadrov ter z ocenami potenciala zaposlenih. Treninge mehkih veščin izvajam na področju obvladovanja stresa, čustvene inteligentnosti, vodenja, timskega dela, razvoja timov, reševanja konfliktov, motiviranja zaposlenih, komunikacije ipd.

ZAKAJ MI LAHKO ZAUPATE?

Več kot 20 let eksperimentiram in podpiram ljudi pri razvoju.  Delam s posamezniki, skupinami, različnimi timi in organizacijami, tako majhnimi kot velikimi. Delam s športniki, podjetniki. Neštetokrat sem se prepričala, da je za razvoj potrebna proaktivnost. In dobro vas znam poriniti iz cone udobja in vas naučiti, kako prevzamete odgovornost in proaktivno stopate po svoji poti.

Dodatno sem se izobraževala in pridobila naslednje licence:

  • Licenca Športna psihologinja, ki jo podeljuje Sekcija športne psihologije pri Društvu psihologov Slovenije
  • GROW Design Leadership Program
  • Train the Trainer usposabljanje za uporabo metode Points Of You POY
  • Licencirana trenerka po standardih People1st Company – Comprehensive Training Solutions for the Service Industy (Velika Britanija)
  • Mednarodna licenca INLPTA Master Coach
  • Mednarodna licenca NLP Poslovni mojster praktik
  • Certifikat za izvajanje programov na področju izkustvenega učenja (Faszinatour, Nemčija)
  • Certifikat za vodenje delavnic Situacijskega vodenja pri Center for Leadership Studies (Escondido, California)
  • Usposabljanje na področju Emocionalne inteligentnosti pri vodenju