Delavnice in treningi: KLINov OPUS

KOMUNIKACIJA

Pomagamo vam graditi eno najbolj ključnih kompetenc – kompetenco komunikacije. Spodbujamo in učimo vas konstruktivnih vzorcev prenosa in sprejemanja informacij, reševanja konfliktov in zahtevnih komunikacijskih situacij.

OSEBNI RAZVOJ

Želite napredovati v svoji proaktivnosti, biti bolj samozavestni in čuječi, čustveno inteligentni ter obvladovati svoj čas? Morda pa želite bolj spretno reševati probleme, spodbuditi ustvarjalnost in inovativnost? Z našo pomočjo lahko prepoznate potenciale in naredite korak naprej.

VODENJE

Skupaj z vami razvijamo proaktivne vodje, ki so motivatorji, coachi in mentorji svojim sodelavcem. Pomagamo vam spoznati najnovejše pristope in tehnike vodenja in razvijati kompetence in vrednote vodij, ki jim pomagajo pri učinkovitem delu s sodelavci in doseganju zastavljenih ciljev.

TIMSKO DELO in TEAMBUILDING

Z nami spoznajte, kako v timu gradimo razumevanje različnosti njegovih članov, spodbujamo sodelovanje, razrešujemo konflikte, izboljšujemo komunikacijo in ustvarjamo skupne vrednote.
Naj gre za veslaško, adrenalinsko, bobnarsko, slikarsko, kuharsko, športno ali drugo timsko izkušnjo, z vsako izmed njih boste nadgradili povezanost vaše ekipe in dobili vpogled v skrivnostni svet sodelovanja.

ZAČNITE NOV PROJEKT Z NAMI

    Pošlji sporočilo

    [recaptcha]