SKOCKAJ SE

Poskrbite za svoje dobro počutje in odkrijte kaj novega o sebi ali svoji ekipi s pomočjo didaktične igre SKOCKAJ SE!

Lesena kocka ima vgravirane ikone, ki zbudijo različne asociacije in so že same po sebi odlično izhodišče za pogovor. Vsaka ikona pa je povezana tudi z vprašanji, na katera lahko odgovarjate sebi in s tem spodbujate samorefleksijo, ali pa izberete timska vprašanja, ki služijo kot izhodišče za timski pogovor.

Igra SKOCKAJ SE vam omogoča, da odkrijete kaj novega o sebi in svoji ekipi.

Kocko skupaj z navodili in idejami za uporabo prejmete v lični bombažni vrečki.

Igro smo razvili v sodelovanju s Katjo Bizjak iz Peskovnika.

VPRAŠAJ ME RAZVIJAM SE

didaktična igra s kartami

Pri svetovanju, terapijah, osebnih razgovorih, coachingih in vsakršnem delu z ljudmi, se zavedamo pomembnosti aktivacije naših sogovornikov. Zato smo razvili didaktični pripomoček, komplet 40 kartic z izbranimi besedami in ključnimi vprašanji, s pomočjo katerih na izkustven način spodbudimo:
• prevzemanje odgovornosti,
• proaktivno delovanje,
• osebni in profesionalni razvoj,
• komunikacijo in pogovor,
• osebno motivacijo ter
• razmišljanje o sebi in ljudeh okrog sebe.

MARTIN KRPAN

Interaktivna poslovna simulacija

Za vas smo razvili interaktivno poslovno simulacijo Martin Krpan, v kateri se zaposleni v manjših timih podajo na popotovanje kot tihotapci soli. Med potjo se srečujejo z raznimi nevarnostmi, zato morajo svojo pot dobro načrtovati, učinkovito komunicirati, delati timsko ter ustvarjalno voditi tihotapljenje do konca.

S pomočjo izkustvenega učenja, ki je dokazano najbolj učinkovit način učenja ter refleksije ob koncu igre, bodo zaposleni razvijali svoje kompetence in dobili nove ideje pri:

komunikaciji
timskem delu
planiranju
postavljanju ciljev
prevzemanju odgovornosti
vodenju