VPRAŠALNIK ČUSTVENE INTELIGENTNOSTI

Preverite vašo čustveno inteligentnost. Spoznajte vaša močna področja in področja, kjer imate prostor za napredek.

Ponujamo dovršen vprašalnik s pomočjo katerega izmerimo čustveno intelignetnost na splošno in glede na posamezne dimenzije čustvene inteligentnosti.

Ker pa sami sebe včasih vidimo drugače, kot nas vidijo drugi koristi, če nam nekdo postavi ogledalo. Tako izvajamo tudi 360 stopinjska ocenjevanja ter pripravimo poročila.

VPRAŠAJ ME RAZVIJAM SE

didaktična igra s kartami

Pri svetovanju, terapijah, osebnih razgovorih, coachingih in vsakršnem delu z ljudmi, se zavedamo pomembnosti aktivacije naših sogovornikov. Zato smo razvili didaktični pripomoček, komplet 40 kartic z izbranimi besedami in ključnimi vprašanji, s pomočjo katerih na izkustven način spodbudimo:
• prevzemanje odgovornosti,
• proaktivno delovanje,
• osebni in profesionalni razvoj,
• komunikacijo in pogovor,
• osebno motivacijo ter
• razmišljanje o sebi in ljudeh okrog sebe.

MARTIN KRPAN

Interaktivna poslovna simulacija

Za vas smo razvili interaktivno poslovno simulacijo Martin Krpan, v kateri se zaposleni v manjših timih podajo na popotovanje kot tihotapci soli. Med potjo se srečujejo z raznimi nevarnostmi, zato morajo svojo pot dobro načrtovati, učinkovito komunicirati, delati timsko ter ustvarjalno voditi tihotapljenje do konca.

S pomočjo izkustvenega učenja, ki je dokazano najbolj učinkovit način učenja ter refleksije ob koncu igre, bodo zaposleni razvijali svoje kompetence in dobili nove ideje pri:

komunikaciji
timskem delu
planiranju
postavljanju ciljev
prevzemanju odgovornosti
vodenju